B4Gay Brugse multiculturele holebi activiteitenvereniging

      Raadpleeg welke activiteiten van B4Gay binnenkort opnieuw worden heropgestart.  

De B4Gay WhatsApp babbelbox is een feit

Wandel mee met B4Gay: 9 mei, de Wildenburgwandeling

De Wildenburgwandelroute situeert zich tegen de achtergrond van een kasteelpark en middeleeuws landgoed. Je verkent de omgeving van de Wingense wijk Wildenburg en het Ruiseleedse Sint-Pietersveld. De route start aan het Sint-Joriskerkje naast het landgoed Blauwhuis. Via het kasteelpark Wildenburg stap je richting Sint-Pietersveld. Tijdens je terugweg ga je door de Vagevuurbossen. Wij komen bijeen aan Sint-Joriskerkje, Beernemsteenweg, 8750 Wildenburg (Wingene) om 13:15. Vertrekuur 13:30. U zorgt voor een paar goeie wandelschoenen, eventueel een drankje en een snackje voor onderweg. Er is niet veel parking, eens volzet kunt u proberen in de zijstaart ietsje voorbij de kerk aan de linkerkant.
Inschrijven voor deze wandeling is noodzakelijk. Wanneer wij het maximum toegelaten aantal deelnemers hebben bereikt kunnen wij 2 wandelgroepen maken. Hiervoor vragen wij dan wel uw respect voor de aan u toegekende wandelbubbel. Met andere woorden, van wandelbubbel veranderen tijdens de wandeling kan wegens de uitzonderlijke coronamaatregelen niet worden toegestaan. Elke deelnemer zorgt voor een naamkaartje, met naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, dit voor eventueel contact tracing, af te geven bij aanvang van de wandeling persoonlijk aan Albert Viane, deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze wandeling. Deze wandelroute is als suggestie lus geïntegreerd in de wandelnetwerkkaart Bulskampveld. Wees op tijd!

Ga mee met B4Gay naar de ColognePride

Cologne Pride 2021 (Keulen): Wij gaan een weekend naar Keulen tijdens deze pride, geïnteresseerden mogen een e-mail sturen, de laatste plaatsen gaan reeds de deur uit. facebookpagina. https://www.facebook.com/events/2917847521792992

Info: marcvandenbroeck@outlook.com 

vermelding: uitstap B4Gay Pride Keulen.

Deze uitstap zal plaatsvinden van zaterdag 4 september tot en zondag 5 september.

Iedereen welkom bij B4Gay!

Wie zijn wij?

B4Gay is de Brugse multi  culturele activiteiten vereniging voor holebi's uit Brugge (maar eigenlijk komt men van heinde en verre). Wij organiseren allerlei activiteiten waarbij wij voor iedereen een meerwaarde proberen te bieden, met aandacht voor oprechte vriendschap en wederzijds respect met als doel holebi's te verbinden.

Wat doen wij? 

Wij brengen holebi's samen voor een leuke babbel, om moppen te tappen bij een natje en een droogje, samen te fietsen, lunchen of dineren, wandelen of citytrips te doen, zwemmen, badminton spelen, een film meepikken, naar het toneel of bowling, kortom, B4Gay brengt u in contact met andere gezellige holebi's.

Wat willen wij?

Wij willen een comfortabel onderkomen bieden aan iedereen die met gelijkgezinden willen samenzijn. Tijdens onze activiteiten ontmoet je andere holebi's, ongeacht woonplaats, leeftijd (18 +), Hiv-status, huidskleur, religieuze, politieke en/of filosofische overtuiging. Raadpleeg onze activiteitenkalender en spreek ons gerust aan bij interesse, of heb je zelf leuke ideeën om tezamen te gaan doen, spreek ons dan met een gerust hart hierover aan. 

Wat plannen wij de komende maanden?    Zodra wij op een veilige manier activiteiten mogen organiseren plannen wij weer een breed aanbod, voor elk wat wils. Vanaf  2021 starten wij eveneens met het Brugse Regenboogsalon, dit met ondersteuning van het CGSO. Later dit jaar gaat onze homobibliotheek met meer dan duizend boeken eveneens open. Binnenkort verschijnt hier op onze website het e-mailadres van de Brugse regenboogbibliotheek. Tijdens de openingsuren van de Brugse regenboogbibliotheek kan je ter plaatse terecht voor een babbel Wil jij ook met ons samenwerken? Neem dan contact op met het bestuur. 

Continuïteit
Om de continuïteit van de Brugse holebibeweging te kunnen blijven verzekeren, zij wij dringend op zoek naar vrijwilligers/medewerkers en die op termijn de fakkel overnemen van het huidige bestuur. In 2021 staan ons vele veranderingen te wachten, daar maak jij dan dus deel van uit. 

Weekend trips

Afhankelijk van vraag en aanbod zullen wij in de nabije toekomst dag, midweek en weekend trips organiseren bovenop het reeds bestaande programma van B4Gay. activiteiten@b4gay.be

Foto- en video pagina 

Onze foto- en video pagina is alleen beschikbaar voor onze betalende leden en voor de deelnemers aan onze activiteiten. 

Een greep uit onze eerstvolgende activiteiten:

Regenboogbadminton by B4Gay.    

B4Gay badminton: Info bij Rony! Momenteel gaat de badminton niet door wegens de beperkingen opgelegd i.v.m. covid 19

Bijna elke zaterdag organiseren wij de badminton, ook jij bent welkom! Contacteer Rony voor volgende data!   +32 470242636 of e-mail voor Info: lgbtbadminton@b4gay.be. De B4Gay badminton gaat door op de locatie van: Sport Vlaanderen. Nijverheidsstr 112 Brugge 8310.  Vooraf aanmelden via e-mail of telefoon is noodzakelijk!     

LGBT praatcafé by @The Pub in Brugge


Terug zodra het wordt toegestaan

Maandelijks LGBT praatcafé elke 2de vrijdag 
De meeste van onze activiteiten staan momenteel 'on hold'. Vanaf wij onder veilige omstandigheden activiteiten kunnen en mogen organiseren gaan wij dit zeker en vast weer doen. Misschien zullen onze eerstvolgende activiteiten alleen voor onze betalende leden georganiseerd worden, dat om niet boven de toegestane capaciteit te gaan. 

Photo: Getty Images/iStockphoto
Photo: Getty Images/iStockphoto

Samen vreugde delen bij B4Gay.

Welkom bij de B4Gay activiteiten 

Hieronder vind je enkele van onze komende activiteiten. Niet alles wordt al vermeld. Raadpleeg daarom regelmatig onze website of Facebookpagina. Ons team bekijkt welke activiteiten wij op een veilige manier kunnen doen doorgaan 

Zondag 09mei: Wildenburgwandelroute. wandeling van 10.3 km (zie facebook)

Zaterdag 15 mei: Brugs Regenboogbadminton (onder voorbehoud).

Zaterdag 22 mei: Brugs Regenboogbadminton (onder voorbehoud).

Zondag 23 mei: Lente Brunch.
Zondag 23 mei: Brugs regenboogsalon. Vanaf 13 uur. of een buitenactiviteit.
Zaterdag 29 mei: Brugs Regenboogbadminton. (onder voorbehoud)
Zondag 30 mei: activiteit.
Zaterdag 05 juni: Brugs Regenboogbadminton.
Zaterdag 12 juni: Brugs Regenboogbadminton.
Zaterdag 19 juni: Brugs regenboogbadminton.

Zondag 27 juni: Brugs Regenboogsalon. 

Zondag 11 juli: diverse activiteiten.

Zondag 25 juli: Brugs Regenboogsalon.

Zondag 08 augustus: zomerlunch in de tuin.

Zondag 22 augustus: Brugs Regenboogsalon 

Zaterdag 04 en zondag 05 september: Weekenduitstap: Cologne Pride. Nu inschrijven! https://www.facebook.com/events/2917847521792992

Zondag 05 september: Weekenduitstap. 

Zondag 26 september: Brugs Regenboogsalon.

Oktober: Bowling.

Zondag 24 oktober: Brugs Regenboogsalon.

Bij B4Gay zijn wij er gereed voor, vanaf wij weer activiteiten mogen organiseren starten wij met het Brugs Regenboogsalon. Er zal dan maandelijks op de 4de zondag een activiteit plaatsvinden in of rond het Brugs Regenboogsalon, dat in principe zal doorgaan in de Beenhouwerstraat 3 te 8000 Brugge. Bedoeling is dat we hiermee van start kunnen gaan in de maand mei, indien de coronamaatregelen het ons toelaten. Volg regelmatig de updates op deze pagina.

 
B4Gay
Openbaar groep · 279 leden
Lid worden van deze groep
Wie of wat is B4Gay vandaag: Wij zijn de activiteitenvereniging voor homo- en bi mannen uit Brugge en Vlaanderen. B4Gay is de activiteitenvereniging...
 

Heb je nog vragen in verband met B4Gay of heb je suggesties in verband met activiteiten? Stuur ons dan zeker via onderstaand formulier uw opmerkingen en/of vragen door, we bekijken dit zo snel mogelijk. Bedankt!