Activiteitenkalender

Activiteiten

Iedere zaterdag organiseren wij badminton voor lgbt en friends. Is het uw eerste keer of wil je meer info? Mail dan even naar lgbtbadminton@b4gay.be  Wil je meer informatie over andere activiteiten, of wil jij graag een activiteit aan ons team voorstellen dan ontvangen wij uw mail graag op het volgende e-mailadres: activiteiten@b4gay.be. Een van onze medewerkers neemt zo spoedig als mogelijk contact met u op. 

Prides

Marc van den Broeck organiseert een busreis naar de gaypride van :
- Amsterdam zaterdag 4 augustus met begeleid bezoek in voormiddag, namiddag ook vrij om de kanaalpride te volgen,  met ontbijt op de bus inbegrepen prijs 44€ .
Wij vertrekken met 4**** sterren bus vanuit Oostende aan de busparking achter hotel Melinda, en vanuit Brugge aan Kinepolis. Marc hoopt jullie daarmee te kunnen helpen, het is zijn bedoeling om iets te organiseren voor gay's en friends om een dagje samen op stap te kunnen gaan en 1 van deze mooie steden te verkennen, B4Gay ondersteunt deze activiteit en roept iedereen op bij interesse om niet te lang te twijfelen met zich in te schrijven.
mvg
Marc van den broeck
Kapelstraat 62 406
8450 Bredene
0479 73 29 18

Vermeld gerust dat u via ons op de hoogte werd gebracht van deze uitstappen.