ActiviteitenkalenderEerstvolgende eigen maandelijks activiteit :

Regenboogsalon 25 september 2022 14 u Beenhouwerstraat 3


Vrijdag 14 oktober


Filmavond in Lumiere Sint Jacobsstraat Brugge samenkomst 17 u aan de ingang......

nadien gaan we naar het

Regenboogcafe in @the pub vanaf 20 uur Hallestraat 4 Brugge.Zondag 9 oktober 2022 Brugse wandeling met B4GAY

Vertrek 14 u aan de Kiss en ride stationsplein Brugge

Wandeling in om rond door Brugge van 8 tot maximaal 12 km.

Omstreeks 18 u etentje....Regenboogsalon in het Brugs regenbooghuis Beenhouwerstraat 3 net naast de Speelmanskapel vanaf 14 u in Brugge op 25 september 2022 vanaf 14 u

De geplande wandeling om 11 u voor vandaag wordt verschoven naar 23 oktober 2022.

Weersvoorspelling voor komend weekend is niet zo gunstig, bovendien is de hoofd-contactpersoon voor deze activiteit momenteel vanwege familiale omstandigheden haast in de onmogelijkheid om hiervoor iets te doen.(verontschuldigingen vanwege het bestuur van b4gay mocht dit voor iemand tot ongenoegen leiden)


B4gay wil terug aanknopen met de maandelijkse wandeling op zondag we trachten elk 2 de weekend van de maand op zondag met vast vertrekpunt aan de Kiss en Ride zone  station Brugge  vanaf 14 u een Brugse wandeling te doen. Afhankelijk van de opkomst is dat een 8 tot 12 km wandeling voor de echte stappers onder ons......voor degene die minder ver stappen is er mogelijkheid om ergens in de binnenstad op de stappers te wachten....bij slecht weer is museumbezoek of andere activiteit mogelijk.  Na de wandeling is er mogelijkheid om ergens een hapje te eten .....


Toegang voor iedereen geen lidmaatschap verplicht hiervoor.

 Dranken aan democratische prijzen. 

Praten, babbelen, gezellig samenzijn voorbeschouwen nabeschouwen ditjes en datjes koetjes en kalfjes,. 
 Contact 

vaste activiteiten bij de Algemene coordinator Rony Potvliege

gsm: 0470/242636
mail: Rony.Potvliege@hotmail.com

Voor de gelegenheids activiteiten  contact bij de contactpersoon.

Regenboogsalon 2022  telkens vanaf 14 u

25 september 2022

23 oktober 2022

27 november 2022

december 2022 vermoedelijk een vervangende activiteit halweg december (voorstellen sugesties welkom)


info;  rony.potvliege@hotmail.com      0470/242636


 Voorafgaandelijk hebben we onze bestuursvergadering, wil je hiervoor een uitnodiging contacteer ons.  Is het de eerste keer dat je komt , heb je een beetje drempelvrees, iemand van onthaal of bestuur kan je te woord staan hiervoor kun je op voorhand of op de dag zelf vanaf 1 uur voor aanvang regenboogsalon spreken of vragen stellen.

Activiteiten

Wandelingen 


We organiseren bijna maandelijks een wandeling van ongeveer 8 tot maximaal 12 km we doen dit haast altijd het tweede weekend van de maand op zondag vertrekpunt is kiss en ride voorkant station Brugge om 14 u. Van hieruit word om rond en door Brugge gewandeld. Mensen die de wandeling onderbreken kunnen nog de afsluitende drink meebeleven als ze dat willen. Meestal een horecazaak tussen Markt en Zand......etentje ( niet verplicht) mogelijk na de wandeling.  Bij slecht weer voorzien we een museum ( Bruggelingen gratis) mensen met museumpas ook gratis, voor de anderen voorzien we groepsticket indien mogelijk.